Organizuj uspeh - spoj lekcija iz raznih oblasti.

Današnja preduzeća očajnički trebaju pomoć kvalitetnog administrativnog osoblja. Velika količina informacija, sve prisutniji multitasking stavlja pred menadžere zahtev da zaposle poslovnog asistenta. Sa druge strane, pozcija poslovnog asistenta predstavlja intenzivan rad i mogućnost sticanja neprocenljivog iskustva direktno od iskusnih menadžera. Ako želite da gradite svoju karijeru postepeno ovo je prava prilika za to, ova pozicija spada u jedno od najtraženijih zanimanja u Srbiji.

Onlajn kurs Poslovni asistent dizajniran je specijalno da pruži znanja neophodna za uspešno obavljanje posla a ova znanja biće i od neprocenljivog značaja ukoliko pokrećete sopstveni posao. Naučićete kako da uspešno vodite posao i sve njegove elemente bez obzira na intenzitet i nivo aktivnosti koje se od vas očekuju. Kako postaviti cilj, kako uspešno planirati, kako upravljati vremenom, kako komunicirati u različitim situacijama i različitim medijumima. Usvojićete znanja neophodna za izgradnju ličnog kredibiliteta, kako reći „ne" bez zatvaranja vrata, kako da se nosite sa napornim ljudima, kako da uspešno kanališete negativne situacije.

Tehnologija danas dominira poslovnim okruženjem, ali da li to znači da treba da zaboravimo na građenje poslovnog imidža i rad na negovanju odnosa sa drugima? Prema istraživanjima, najveći broj poslovnih mogućnosti danas propada zbog lošeg odnosa sa klijenatom, potencijalnim saradnikom ili šefom . “Bonton”  predstavlja onu ključnu dodatnu vrednost kojom se Vi kao pojedinac i Vaša firma mogu izdvojiti u moru drugih. Da bismo ostvarivali rezultate, osim znanja neophodne su nam i istančane veštine ljudske interakcije – to znači da u svakodnevnim poslovnim susretima moramo praktikovati pristojnost, odvažnost i predusretljivost. U očima saradnika postajemo pouzdan i poželjan partner koji vodi računa o detaljima,  kvalitetnim međuljudskim odnosima i koji drži do profesionalnog obavljanja posla i sopstvenog vremena. To su male tajne velikog uspeha!

Preduzetništvo: organizuj uspeh - Dani kada je preduzetništvo bilo rezervisano samo za “biznismene”, daleko je iza nas. Danas je preduzetništvo multidisciplinarna delatnost koja  je zastupljena u svakom zanimanju i važna svakom čoveku koji pretenduje da nareduje u svom poslu.